Een mooie vloer bij een mooie outfit. 

Een mooie vloer bij een mooie outfit. 

11 januari 2021 0 Door Kai

Er zijn een aantal dingen die iemands looks kunnen afmaken. Meestal denkt iedereen aan de meest vanzelfsprekende dingen, zoals: nagellak, oorbellen, tassen of make-up. Laatst bedacht ik mij dat iemands omgeving ook ontzettend belangrijk is voor een outfit. De meeste outfits zie je altijd op Instagram en heel vaak staan de modellen buiten. Bijna niemand staat binnen en als mensen binnen staan dan sluit hun outfit aan op hun inrichting. Natuurlijk is dit ontzettend lastig om te realiseren. Mijn trui past, gelukkig, niet altijd bij mijn laminaat. Als ik ga winkelen ga ik ook niet eerst op Laminaatenparket.nl kijken of een broek aansluit op mijn laminaat. Maar als je veel verdient van je foto’s op sociale media dan kan het de investering waard zijn om je inrichting te verbeteren. Nieuw laminaat, neutraal laminaat, kan super handig zijn voor als je veel foto’s binnenshuis wilt maken. Laat ik het hier vandaag eens over hebben. 

 

Vloer en broeken

Op websites zoals Laminaatenparket.nl kan je ontzettend veel laminaat vinden. Natuurlijk in allerlei soort kleuren. Maar wat voor kleuren zijn het beste voor het maken van foto’s. Er zijn een aantal kleuren waar ik aan kan denken. De meest vanzelfsprekende is gebroken-wit. Dit is net niet wit, het is namelijk iets donkerder dan ‘normaal’ wit. Wit is natuurlijk superneutraal en kan gepaard worden met bijna elke outfit. Laminaatenparket.nlheeft genoeg verschillende opties waar je uit kan kiezen. Ook kan je ervoor kiezen om een donkerdere vloer te nemen dan wit. Zelf zou ik dan voor een metaalgrijze kleur gaan. Dit is namelijk ook vrij neutraal omdat je, waarschijnlijk, weinig kleren in deze kleur zal hebben. Als je deze kleur voor je laminaat niet mooi vind kan je altijd nog voor een standaard bruin gaan. Maar bedenk je wel dat dit meer kleur heeft en invloed zal hebben op je foto. Websites zoals Laminaatenparket.nl hebben in ieder geval genoeg keuzen om uit te kiezen. 

 

Dit maakt je foto zeker af

De juiste omgeving kan een foto echt afmaken. Als je kiest voor neutraal laminaat kan je het laminaat gebruiken gedurende elk seizoen. Laminaat is vaak aanwezig op alle binnen-foto’s. Als je nog steeds niet weet welke kleur jij zou willen zou ik gewoon even online gaan kijken. Websites zoals Laminaatenparket.nl kunnen enorm helpen. Laminaatenparket.nl, en andere websites, hebben ontzettend veel keuze en kunnen erg inspirerend zijn. Laminaat kiezen is al lastig genoeg, als je ook nog eens rekening moet houden met je kledingkast is dit enorm lastig. Websites zoals Laminaatenparket.nl helpen enorm met het uitzoeken van het juiste laminaat bij jouw outfit.