De mooiste outfits voor aan het kerstdiner! 

De mooiste outfits voor aan het kerstdiner! 

21 december 2020 0 Door Kai

Nog maar heel even en dan mogen we dit, toch wel bijzondere, jaar eindelijk afsluiten. Het jaar 2020 stond vooral in het teken van Corona en het nieuwe normaal. Alles ging dit jaar anders dan we gewend waren en dit zal ook het geval zijn tijdens de kerstdagen. We zullen de kerstdagen vooral thuis doorbrengen en met een klein, intiem gezelschap. Toch hoeft dit niet te betekenen dat je, je niet meer kan opdoffen voor aan de kersttafel. Juist dit jaar vragen de kerstdagen om een aantal specials en laat je kerstoutfit daar er nou gewoon een van zijn. Kan je nog wel een beetje inspiratie gebruiken? We hebben hieronder wat leuke ideeën voor je op een rijtje gezet.

Outfit inspiratie voor heren

Tijdens feestdagen, en dan vooral met kerst, komen de heren eigenlijk altijd wel weg met een goed pak. Kleren maken tenslotte de man en een pak doet het altijd goed. Toch kan een pak soms wel iets te overdressed aanvoelen en daarom kan je er ook een beetje mee spelen. Combineer bijvoorbeeld verschillende kleuren bij elkaar of laat een van de items achterwege. Laat bijvoorbeeld je colbertje thuis of kies een nette jeans in plaats van een pantalon. Op deze manier neig je ook een beetje meer naar de semi-chique outfit en is dus perfect voor een intiem avondje met je familie. Heb je geen zin in een pak en ben je juist op zoek naar iets casuals? Ga dan voor een nette jeans en style het af met een coltrui of pullover. Wist je dat je met je schoenen ook nog behoorlijk wat invloed kan uitoefenen op je outfit. Van sneakers voor een comfy look tot aan veterschoenen uit de Mason Garments heren collectie voor een nettere look.

Outfit inspiratie voor dames

Wat betreft de dames, een mooie a-lijn jurk of little black dress doen het altijd goed voor dit soort gelegenheden. Toch kunnen we ook begrijpen dat dit een beetje standaard aanvoelt. Een little black dress is tenslotte wel een van de veilige keuzes en je komt er altijd op een basic manier mee weg. Wil je juist een beetje meer uitdaging in je outfit? Dan zijn glitters en pailletten waar jij naar  op zoek bent. Door ervoor te zorgen dat je outfit net even dat beetje meer extra uitstraalt en dat past perfect bij deze aankomende kerstdagen. Ook een nette pantalon of een mooie effen jumpsuit zijn prima kledingitems. Wil je, je outfit wel iets meer pit geven? Dan kan je uiteraard kiezen voor een paar prachtige pumps uit de Mason Garments dames collectie om het geheel nog even een finishing touch te geven.