Weekendje weg in Antwerpen

Weekendje weg in Antwerpen

23 oktober 2021 0 Door Kai

Als je ervoor kiest om snel een keer een weekendje weg te gaan kan het misschien een idee zijn om eens te kijken naar Antwerpen. Antwerpen ligt niet ver van de Nederlandse grens en is zeker de moeite waard om een keertje langs te gaan. In Antwerpen heb je veel verschillende activiteiten en bezienswaardigheden die je kunt gaan doen. Laten we beginnen bij de struin over De Meir. Dit ligt in hartje Antwerpen en hier heb je de grootste winkelstraat van Antwerpen. Hier kun je vrijwel alle kledingwinkels vinden die er zijn. Het is een autovrije winkelstraat met historische pandjes midden in het centrum. 

 

Wat ook een aanrader kan zijn is de Diamantwijk, Antwerpen is een van de belangrijkste steden in de wereld als het op de handel in diamanten aankomt. Ook heeft Antwerpen een fantastisch grote markt. Hier heb en veel verschillende restaurants waar je gezellig kan borrelen en heerlijk kunt eten. Pal voor het stadhuis staat een grote fontein genaamd de Brabofontein. Ook is hier elke winter een mooie kerstmarkt. Er zijn dus tal van mogelijkheden wanneer het aankomt op een stad als Antwerpen. Een Antwerpen hotel is makkelijk te vinden, er zijn veel verschillende hotels en er valt dus voldoende te kiezen.

Waar kun je allemaal boeken?

Er zijn veel verschillende manieren om een weekendje weg te boeken. Een van de vele manieren is Voordeeluitje. Dit is een website waar je veel verschillende leuke deals kan vinden met allemaal verschillende mogelijkheden. Of je nu activiteiten wilt plannen of een hotelovernachting, alles is hier mogelijk. Je kan gemakkelijk een uitje boeken via dit platform, dus wanneer je snel een weekendje weg wilt boeken is dit een van de gemakkelijkste opties. 

 

Buiten Antwerpen om zijn er natuurlijk zat andere plekken waar je heen kan gaan. Mede hierdoor is het gemakkelijk om via Voordeeluitjes te boeken. Echter heb je natuurlijk veel meer opties, er zijn veel booking sites waar je gebruik van kan gaan maken. Ook binnen Nederland zijn de opties eindeloos. Er zijn super veel leuke steden waar je misschien nog niet eerder geweest bent. Ook kun je ervoor kiezen om eens een kijkje te nemen in het hoge noorden. Hier kun je je zeker een midweekje lang vermaken. Vooral met lekker weer kan het heerlijk zijn om eens een keertje naar Friesland te gaan. Ook kun je ervoor kiezen om eens een kijkje te nemen in Amsterdam, hier is veel meer te doen dan dat je misschien wel denkt.